Skapa synlighet för din produkt med banner på Coop online

Vill du synas med din produkt på en av Sveriges största e-handelsplatser? Genom bannerannonsering hos oss når du många köpstarka besökare i hela Sverige.
Coop.se/handla har ungefär 1 miljon besök  i månaden och ett snittköp som är avsevärt högre än i butik. Coop online har god täckning över hela landet – hela 85 procent av Sveriges hushåll.

Med banner på Coop online kan du:

  • nå ut med ditt erbjudande
  • få hög exponering på välbesökt e-handelsplats
  • nå köpstarka kunder vid köptillfället.

Vi erbjuder flera bannerpaket med hög exponering:

Start/Handla-paketet

Högsta exponering med toppbanner på Start/Handla-sidan med i genomsnitt 80 000 visningar per vecka. Dessutom visas bannern även under relevant kategori, med toppbanner och två produkter i bästa grid-placering.

Aktuella erbjudanden-paketet

Hög exponering genom toppbanner på Aktuella erbjudanden-sidan med i genomsnitt 50 000 visningar per vecka. Dessutom visas bannern även under relevant kategori, med toppbanner och två av dina produkter i topplacering i kategorins produktlista.

Banner kategorigrupp

Du får både toppbanner och grid-banner på kategorisidan. Dessutom får två av dina produkter en topplacering i kategorigruppens produktlista. En kategorigrupp är exempelvis mejeri, ost, skafferi och dryck.

Banner kategori

Du får både toppbanner och grid-banner på kategorisidan. Dessutom får två av dina produkter en topplacering i kategorins produktlista. En kategori är exempelvis mjölk, dessertost, grönsakskonserver och kaffe.

Materialdag

Lämna material senast torsdag 5 veckor innan publicering.

Vill du boka eller veta mer?

Kontakta oss för mer information.